Een huurovereenkomst van lange duur werd ondertekend met de bank ING, die daar haar nieuwe Luxemburgse zetel zal onderbrengen.

ING zal een belangrijk gedeelte van de kantoren innemen in dit complex, dat ongeveer 20.500 m² bovengrondse oppervlakte zal beslaan, waarvan +/- 14.600 m² kantoren, 2.400 m² handelspanden en 3.500 m² woningen.

De site, die in de jaren 1930 werd gebouwd, beslaat een grondoppervlakte van 4.400 m². Het bestaat uit verschillende functionaliteiten (kantoren, handelspanden, woningen en parkings); het gemengd karakter van dit project zal behouden blijven.

De herontwikkeling voorziet in de afbraak van het huidige gebouw, met uitzondering van een deel van de parkings, en de heropbouw van een meer coherent complex, die de verscheidene functies harmonieus zal integreren.

Een huurovereenkomst van lange duur werd ondertekend met de bank ING, die daar haar nieuwe Luxemburgse zetel zal onderbrengen. ING zal een belangrijk gedeelte van de kantoren innemen in dit complex, dat ongeveer 20.500 m² bovengrondse oppervlakte zal beslaan, waarvan +/- 14.600 m² kantoren, 2.400 m² handelspanden en 3.500 m² woningen. De site, die in de jaren 1930 werd gebouwd, beslaat een grondoppervlakte van 4.400 m². Het bestaat uit verschillende functionaliteiten (kantoren, handelspanden, woningen en parkings); het gemengd karakter van dit project zal behouden blijven. De herontwikkeling voorziet in de afbraak van het huidige gebouw, met uitzondering van een deel van de parkings, en de heropbouw van een meer coherent complex, die de verscheidene functies harmonieus zal integreren.