Vanmorgen was er de waarschuwing van het Internationaal Monetair Fonds dat de Europese schuldencrisis verre van over is. Die zou integendeel nog heel lang kunnen blijven aanslepen. Volgens het IMF is het erg belangrijk dat Europa het vertrouwen in de euro blijft behouden.

Op een World Economic Forum in meeting verklaarde managing director Zhu Min dat er wel al stappen in de goede richting zijn afgelegd, maar dat er nog een lange weg te gaan valt. Een tweede economische recessie in Europa in drie jaar tijd zou slecht nieuws voor de wereldeconomie betekenen.

Van Lanschot: succesvolle plaatsing obligatielening in Zwitserland

Vrijdag heeft Van Lanschot met groot succes voor CHF 250 miljoen aan senior unsecured obligaties geplaatst. De obligaties hebben een looptijd van 3,5 jaar met vervaldatum 4 april 2016 en een coupon van 2,125 procent. De transactie maakt onderdeel uit van de algemene fundingactiviteiten van Van Lanschot.

Deze transactie leidt tot een verdere versterking van het fundingprofiel en diversificatie van fundingbronnen van de bank. De transactie is geplaatst bij een gediversifieerde Zwitserse investeerdersbasis.

De fundingratio van Van Lanschot is met ongeveer 85% onverminderd sterk. De obligaties worden genoteerd aan SIX Swiss Exchange. De leveringsdatum van de obligaties is 4 oktober 2012.

ING bezit meer dan 3% in Sioen

Ontvangen kennisgeving van 06/09/2012 van ING, waarbij wordt meegedeeld dat, wegens beëindiging van de vrijstelling van de verplichting tot samenvoeging, haar deelneming meer dan 3 % bedraagt.

Het aantal en het percentage stemrechten in het bezit van ING bedraagt thans 680.000 stemrechten of 3,18 % op een totaal van 21.391.070 stemrechten

Vanmorgen was er de waarschuwing van het Internationaal Monetair Fonds dat de Europese schuldencrisis verre van over is. Die zou integendeel nog heel lang kunnen blijven aanslepen. Volgens het IMF is het erg belangrijk dat Europa het vertrouwen in de euro blijft behouden. Op een World Economic Forum in meeting verklaarde managing director Zhu Min dat er wel al stappen in de goede richting zijn afgelegd, maar dat er nog een lange weg te gaan valt. Een tweede economische recessie in Europa in drie jaar tijd zou slecht nieuws voor de wereldeconomie betekenen.Van Lanschot: succesvolle plaatsing obligatielening in Zwitserland Vrijdag heeft Van Lanschot met groot succes voor CHF 250 miljoen aan senior unsecured obligaties geplaatst. De obligaties hebben een looptijd van 3,5 jaar met vervaldatum 4 april 2016 en een coupon van 2,125 procent. De transactie maakt onderdeel uit van de algemene fundingactiviteiten van Van Lanschot. Deze transactie leidt tot een verdere versterking van het fundingprofiel en diversificatie van fundingbronnen van de bank. De transactie is geplaatst bij een gediversifieerde Zwitserse investeerdersbasis. De fundingratio van Van Lanschot is met ongeveer 85% onverminderd sterk. De obligaties worden genoteerd aan SIX Swiss Exchange. De leveringsdatum van de obligaties is 4 oktober 2012.ING bezit meer dan 3% in Sioen Ontvangen kennisgeving van 06/09/2012 van ING, waarbij wordt meegedeeld dat, wegens beëindiging van de vrijstelling van de verplichting tot samenvoeging, haar deelneming meer dan 3 % bedraagt. Het aantal en het percentage stemrechten in het bezit van ING bedraagt thans 680.000 stemrechten of 3,18 % op een totaal van 21.391.070 stemrechten