Dat neemt niet weg dat we economisch gezien met nog heel wat uitdagingen en risico's geconfronteerd worden. Het algemeen plaatje beweegt echter langzaam maar zeker in de juiste richting.

Bij de Bank of Korea is deputy-gouverneur Kim Jae Chun echter iets voorzichtiger, Kim waarschuwde dat de recente volatiliteit op de financiële markten een bron van onrust blijft.

Lipsky geeft weliswaar toe dat die volatiliteit geen goede zaak is, maar hij denkt dat één en ander wel zal kalmeren zonder dat er ingrepen noodzakelijk zijn. Het algemene economische beeld blijft volgens Lipsky zonder meer goed.

Dat neemt niet weg dat we economisch gezien met nog heel wat uitdagingen en risico's geconfronteerd worden. Het algemeen plaatje beweegt echter langzaam maar zeker in de juiste richting. Bij de Bank of Korea is deputy-gouverneur Kim Jae Chun echter iets voorzichtiger, Kim waarschuwde dat de recente volatiliteit op de financiële markten een bron van onrust blijft. Lipsky geeft weliswaar toe dat die volatiliteit geen goede zaak is, maar hij denkt dat één en ander wel zal kalmeren zonder dat er ingrepen noodzakelijk zijn. Het algemene economische beeld blijft volgens Lipsky zonder meer goed.