Op de Europese beurzen blijft sentiment afwachtend, waarbij de verliezen ten opzichte van de opening weer wat kleiner zijn geworden.

Het verlies voor de BEL 20 bedraagt nog ongeveer een vol procent, dat voor de Euro Stoxx 50 ongeveer een half procent. Ook de euro lijkt weer vaste voet onder de grond te hebben gevonden. In Brussel kan Belgacom de schade beperkt houden.

Belgacom plant versterking van haar interne mogelijkheden om vernieuwende tv en entertainment uit te bouwen

Belgacom is van plan de rechten van Nokia Siemens Networks (NSN) te verwerven om haar eigen systeemintegrator te worden voor haar complete multiscreen-IPTV-platform en zo meer mogelijkheden te krijgen om vernieuwende en differentiërende diensten op de markt te brengen.

Sinds de lancering van Belgacom TV in 2005 heeft Belgacom nauw samengewerkt met NSN om een schaalbaar end-to-endplatform uit te bouwen waarin toonaangevende mediatechnologie en software worden geïntegreerd die convergent IPTV-aanbod mogelijk maken dat ruime erkenning geniet. Momenteel worden meer dan 1,2 miljoen klanten bediend via het performante breedbandnetwerk van Belgacom.

De transactie moet nog de eventuele goedkeuringen krijgen van de bevoegde autoriteiten en voldoen aan de gebruikelijke afsluitingsvoorwaarden. Ze zal ook gepaard gaan met het nodige overleg met ondernemingsraden of werknemers conform de lokale wetgeving.

Op de Europese beurzen blijft sentiment afwachtend, waarbij de verliezen ten opzichte van de opening weer wat kleiner zijn geworden. Het verlies voor de BEL 20 bedraagt nog ongeveer een vol procent, dat voor de Euro Stoxx 50 ongeveer een half procent. Ook de euro lijkt weer vaste voet onder de grond te hebben gevonden. In Brussel kan Belgacom de schade beperkt houden. Belgacom plant versterking van haar interne mogelijkheden om vernieuwende tv en entertainment uit te bouwen Belgacom is van plan de rechten van Nokia Siemens Networks (NSN) te verwerven om haar eigen systeemintegrator te worden voor haar complete multiscreen-IPTV-platform en zo meer mogelijkheden te krijgen om vernieuwende en differentiërende diensten op de markt te brengen. Sinds de lancering van Belgacom TV in 2005 heeft Belgacom nauw samengewerkt met NSN om een schaalbaar end-to-endplatform uit te bouwen waarin toonaangevende mediatechnologie en software worden geïntegreerd die convergent IPTV-aanbod mogelijk maken dat ruime erkenning geniet. Momenteel worden meer dan 1,2 miljoen klanten bediend via het performante breedbandnetwerk van Belgacom. De transactie moet nog de eventuele goedkeuringen krijgen van de bevoegde autoriteiten en voldoen aan de gebruikelijke afsluitingsvoorwaarden. Ze zal ook gepaard gaan met het nodige overleg met ondernemingsraden of werknemers conform de lokale wetgeving.