Die SDR's zouden niet voor iedereen bestemd zijn, ze zouden gebruikt worden als een soort supermunt waarmee bepaalde transacties afgehandeld zouden worden. De grootste bedrijven van de wereld zoals Exxon Mobil, Toyota en Royal Dutch Shell zouden er gebruik van maken.

Het voordeel van de SDR's zouden veelzijdig zijn. Het financieel systeem zou er een stevige ruggengraat door krijgen, maar ze zouden het ook mogelijk maken om het dagelijks leven veel duurder te maken voor de man in de straat zonder dat zijn centrale bank zou blameren. De schuldige zou namelijk het IMF zijn.

Die SDR's zouden niet voor iedereen bestemd zijn, ze zouden gebruikt worden als een soort supermunt waarmee bepaalde transacties afgehandeld zouden worden. De grootste bedrijven van de wereld zoals Exxon Mobil, Toyota en Royal Dutch Shell zouden er gebruik van maken. Het voordeel van de SDR's zouden veelzijdig zijn. Het financieel systeem zou er een stevige ruggengraat door krijgen, maar ze zouden het ook mogelijk maken om het dagelijks leven veel duurder te maken voor de man in de straat zonder dat zijn centrale bank zou blameren. De schuldige zou namelijk het IMF zijn.