Illinois bijt de spits af en overweegt belastingen op inkomsten met 75% te verhogen. De staat staat met de rug tegen de muur, gezien het overheidstekort duizelachtige hoogten heeft bereikt.

Illinois heeft maandenlang de zaken op zijn beloop gelaten, met als gevolg dat de problemen alleen maar in ernst zijn toegenomen. De tijd om rustig af te wachten is voorbij, er moet nu ingegrepen worden.

Richard F. Dye, co-auteur van een studie die vorige week door de University of Illinois werd uitgegeven onder de titel "Titanic and Sinking: The Illinois Budget Disaster", kwam tot een simpele conclusie: er zijn alternatieven meer voorhanden, de belastingen moeten simpelweg naar omhoog.

Illinois bijt de spits af en overweegt belastingen op inkomsten met 75% te verhogen. De staat staat met de rug tegen de muur, gezien het overheidstekort duizelachtige hoogten heeft bereikt. Illinois heeft maandenlang de zaken op zijn beloop gelaten, met als gevolg dat de problemen alleen maar in ernst zijn toegenomen. De tijd om rustig af te wachten is voorbij, er moet nu ingegrepen worden. Richard F. Dye, co-auteur van een studie die vorige week door de University of Illinois werd uitgegeven onder de titel "Titanic and Sinking: The Illinois Budget Disaster", kwam tot een simpele conclusie: er zijn alternatieven meer voorhanden, de belastingen moeten simpelweg naar omhoog.