Euro houdt stand boven kaap van 1,3875 dollar

Op de valutamarkten moest de euro wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3877 dollar betaald, of een fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,784%, of bijna een kwart procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs weer hoger, olieprijs krijgt een forse opdoffer

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1341 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 101 dollar betaald of zowat anderhalf procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven kaap van 1,3875 dollar Op de valutamarkten moest de euro wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3877 dollar betaald, of een fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,784%, of bijna een kwart procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs weer hoger, olieprijs krijgt een forse opdoffer Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1341 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 101 dollar betaald of zowat anderhalf procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.