Euro raakt niet meer weg boven 1,365 dollar

Op de valutamarkten boekte de euro een kleine winst, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3633 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,961%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs stabiel, olieprijs blijft afbrokkelen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1225 dollar betaald, of bijna 2% meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 93,75 dollar betaald of een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro raakt niet meer weg boven 1,365 dollar Op de valutamarkten boekte de euro een kleine winst, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3633 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,961%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs stabiel, olieprijs blijft afbrokkelen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1225 dollar betaald, of bijna 2% meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 93,75 dollar betaald of een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.