Een aandeel dat op Wall Street nauwlettend in de gaten wordt gehouden, is Apple. Apple heeft deze week een stock split uitgevoerd in de verhouding van 7 nieuwe voor 1 oud aandeel. Daardoor is de verhandelbaarheid van de aandelen Apple duidelijk toegenomen.

Bovendien is er nog een andere factor waar tot dusver te weinig rekening mee werd gehouden. Door de stock split is de kans toegenomen dat het aandeel Apple in de Dow Jones zal opgenomen worden. Daardoor kan de koers een extra duwtje in de rug krijgen.

Een aandeel dat op Wall Street nauwlettend in de gaten wordt gehouden, is Apple. Apple heeft deze week een stock split uitgevoerd in de verhouding van 7 nieuwe voor 1 oud aandeel. Daardoor is de verhandelbaarheid van de aandelen Apple duidelijk toegenomen. Bovendien is er nog een andere factor waar tot dusver te weinig rekening mee werd gehouden. Door de stock split is de kans toegenomen dat het aandeel Apple in de Dow Jones zal opgenomen worden. Daardoor kan de koers een extra duwtje in de rug krijgen.