Na een uitzonderlijk 2009, toen de grondstofprijzen voor zowel koffie als kunststof zeer laag waren en de resultaten zeer sterk stegen (bedrijfsresultaat + 65 %, bedrijfscashflow + 26 % en nettowinst + 80 %), liggen bij de huidige hogere grondstofprijzen de halfjaarresultaten in de lijn van de verwachtingen.

De geconsolideerde omzet bedroeg in het eerste halfjaar 60,75 miljoen euro, een stijging met 3,3 % t.o.v. dezelfde periode vorig jaar.

Van de groepsomzet vertegenwoordigden de business units "koffieservice" en "kunststofverpakkingen" respectievelijk 48 % en 52 %, en circa 75 % ervan werd gerealiseerd in het buitenland.

De omzet van de koffieserviceafdeling toonde een vooruitgang met 4,8 %. Deze vooruitgang werd vooral gerealiseerd door de dochterondernemingen in België, Nederland en Frankrijk.

Na een uitzonderlijk 2009, toen de grondstofprijzen voor zowel koffie als kunststof zeer laag waren en de resultaten zeer sterk stegen (bedrijfsresultaat + 65 %, bedrijfscashflow + 26 % en nettowinst + 80 %), liggen bij de huidige hogere grondstofprijzen de halfjaarresultaten in de lijn van de verwachtingen. De geconsolideerde omzet bedroeg in het eerste halfjaar 60,75 miljoen euro, een stijging met 3,3 % t.o.v. dezelfde periode vorig jaar. Van de groepsomzet vertegenwoordigden de business units "koffieservice" en "kunststofverpakkingen" respectievelijk 48 % en 52 %, en circa 75 % ervan werd gerealiseerd in het buitenland. De omzet van de koffieserviceafdeling toonde een vooruitgang met 4,8 %. Deze vooruitgang werd vooral gerealiseerd door de dochterondernemingen in België, Nederland en Frankrijk.