Dat heeft het fonds, met de emissie eerder dit jaar van een 5 jarige Ierse staatslening en daarmee de heropening van de markt, geen windeieren gelegd.

Hoewel anderen wijzen op de mogelijkheden die Spaanse obligaties momenteel kunnen bieden, belegt fondsbeheerder Michael Hasenstab liever in obligaties uit opkomende landen zoals bijvoorbeeld Maleisië die nog steeds een mooi rendement laten zien, er economisch beter voor staan en als het onverhoopt toch fout mocht gaan in Spanje dan zal EMD geraakt worden, maar uiteindelijk minder hard.

Het rendement over 2012 voor het Templeton Global Bond Fund was volgens Theodoor Gilissen Bankiers ruim 15% voor de euro hedged fondsklasse.

Dat heeft het fonds, met de emissie eerder dit jaar van een 5 jarige Ierse staatslening en daarmee de heropening van de markt, geen windeieren gelegd. Hoewel anderen wijzen op de mogelijkheden die Spaanse obligaties momenteel kunnen bieden, belegt fondsbeheerder Michael Hasenstab liever in obligaties uit opkomende landen zoals bijvoorbeeld Maleisië die nog steeds een mooi rendement laten zien, er economisch beter voor staan en als het onverhoopt toch fout mocht gaan in Spanje dan zal EMD geraakt worden, maar uiteindelijk minder hard. Het rendement over 2012 voor het Templeton Global Bond Fund was volgens Theodoor Gilissen Bankiers ruim 15% voor de euro hedged fondsklasse.