Dat is ongeveer evenveel als het slotniveau van afgelopen vrijdag. De Ierse minister van buitenlandse zaken Lucinda Creighton verklaarde gisteren dat haar land voorlopig geen wijziging in de voorwaarden van het ontvangen steunprogramma zal aanvragen.

In een interview met een Iers radiostation verklaarde Creighton dat het uiteindelijk nog altijd de bedoeling is om een versoepeling van de voorwaarden te krijgen.

De Europese lidstaten willen dat Ierland de bedrijfsbelasting verhoogt, kwestie van geen oneerlijke concurrentie meer te plegen.

Dat is ongeveer evenveel als het slotniveau van afgelopen vrijdag. De Ierse minister van buitenlandse zaken Lucinda Creighton verklaarde gisteren dat haar land voorlopig geen wijziging in de voorwaarden van het ontvangen steunprogramma zal aanvragen. In een interview met een Iers radiostation verklaarde Creighton dat het uiteindelijk nog altijd de bedoeling is om een versoepeling van de voorwaarden te krijgen. De Europese lidstaten willen dat Ierland de bedrijfsbelasting verhoogt, kwestie van geen oneerlijke concurrentie meer te plegen.