Mogelijk zal Dublin nu ook een controlerend belang in Bank of Ireland Plc en Irish Life & Permanent Plc gaan verwerven, de twee laatste banken die nog niet in staatshanden zijn.

Oliver Gilvarry, head of research bij Dolmen Securities, is van mening dat de beleggers de aandelen van beide banken beter verkopen. De kans is namelijk klein dat ze zelfstandig gaan kunnen blijven.

De resultaten van de stress tests voor de Ierse banken worden vanmiddag om 16u30 verwacht. Alle andere Ierse banken buiten bovenvermelde twee zijn inmiddels al in staatshanden.

Mogelijk zal Dublin nu ook een controlerend belang in Bank of Ireland Plc en Irish Life & Permanent Plc gaan verwerven, de twee laatste banken die nog niet in staatshanden zijn. Oliver Gilvarry, head of research bij Dolmen Securities, is van mening dat de beleggers de aandelen van beide banken beter verkopen. De kans is namelijk klein dat ze zelfstandig gaan kunnen blijven. De resultaten van de stress tests voor de Ierse banken worden vanmiddag om 16u30 verwacht. Alle andere Ierse banken buiten bovenvermelde twee zijn inmiddels al in staatshanden.