Theodoor Gilissen Bankiers: "In juli bedroeg de financiering van de ECB nog Eur 130,2 mrd. Hoewel tegen een forse risicoopslag hebben Spaanse banken in de afgelopen tijd met succes geld uit de kapitaalmarkt kunnen halen."

Ierse banken hebben ondervinden de negatieve gevolgen van het slechte sentiment rondom Ierland. Banken leenden in oktober juist meer dan de maand ervoor. Het totale bedrag steeg van Eur 121,1 mrd naar Eur 130 mrd.

Theodoor Gilissen Bankiers: "De economische groei in het derde kwartaal in Europa viel iets tegen. De groei was met 0,4% licht lager dan de analistenverwachting van 0,5%. Duitsland liep voorop met een groei van 0,7%, terwijl Nederland juist teleurstelde met een daling van 0,1%."

Theodoor Gilissen Bankiers: "In juli bedroeg de financiering van de ECB nog Eur 130,2 mrd. Hoewel tegen een forse risicoopslag hebben Spaanse banken in de afgelopen tijd met succes geld uit de kapitaalmarkt kunnen halen." Ierse banken hebben ondervinden de negatieve gevolgen van het slechte sentiment rondom Ierland. Banken leenden in oktober juist meer dan de maand ervoor. Het totale bedrag steeg van Eur 121,1 mrd naar Eur 130 mrd. Theodoor Gilissen Bankiers: "De economische groei in het derde kwartaal in Europa viel iets tegen. De groei was met 0,4% licht lager dan de analistenverwachting van 0,5%. Duitsland liep voorop met een groei van 0,7%, terwijl Nederland juist teleurstelde met een daling van 0,1%."