Volgens Lynn is de Ierse crisis erger dan de Griekse. Het enige wat de Keltische Tijger kan redden, is een duidelijke belofte van de andere Europese landen dat ze Ierland niet in de steek laten.

Het lijdt weinig twijfel dat dit inderdaad gaat gebeuren, met als gevolg dat het tientallen miljarden dollars gaat kosten om het vertrouwen in de Ierse financiën te herstellen.

Het verschil tussen Griekenland en Ierland is volgens Lynn dat eerstgenoemd land zich een weg naar de euro heeft gelogen en eigenlijk nooit had moeten toegelaten worden tot de Europese eenheidsmunt.

Dat geldt echter niet voor Ierland. Het land was misschien wel de meest succesvolle economie in de wereld over de afgelopen twee decennia.

Ierland heeft ook het hoofd niet in het zand gestoken, maar geprobeerd om de crisis aan te pakken. Eigenlijk was het probleem van Ierland - afgezien van de banken - de euro, aldus nog Lynn.

Volgens Lynn is de Ierse crisis erger dan de Griekse. Het enige wat de Keltische Tijger kan redden, is een duidelijke belofte van de andere Europese landen dat ze Ierland niet in de steek laten. Het lijdt weinig twijfel dat dit inderdaad gaat gebeuren, met als gevolg dat het tientallen miljarden dollars gaat kosten om het vertrouwen in de Ierse financiën te herstellen. Het verschil tussen Griekenland en Ierland is volgens Lynn dat eerstgenoemd land zich een weg naar de euro heeft gelogen en eigenlijk nooit had moeten toegelaten worden tot de Europese eenheidsmunt. Dat geldt echter niet voor Ierland. Het land was misschien wel de meest succesvolle economie in de wereld over de afgelopen twee decennia. Ierland heeft ook het hoofd niet in het zand gestoken, maar geprobeerd om de crisis aan te pakken. Eigenlijk was het probleem van Ierland - afgezien van de banken - de euro, aldus nog Lynn.