Daardoor kan het geld dat het land nodig heeft voor zijn redding fors gaan oplopen boven de eerder aangegeven 85 miljard euro. McWiliams wijst er op dat Griekenland voor 110 miljard euro aan steun heeft gekregen.

De Ierse economie heeft echter driemaal zoveel schulden als de Griekse. Wanneer Griekenland virtueel failliet is, is dat eveneens het geval met Ierland. Op de Irish Stock Exchange zijn de financials penny stocks geworden.

Dat is volgens McWilliams volledig terecht. De aandelen van de Ierse banken zullen volgens hem zo goed als waardeloos gaan worden.

Daardoor kan het geld dat het land nodig heeft voor zijn redding fors gaan oplopen boven de eerder aangegeven 85 miljard euro. McWiliams wijst er op dat Griekenland voor 110 miljard euro aan steun heeft gekregen. De Ierse economie heeft echter driemaal zoveel schulden als de Griekse. Wanneer Griekenland virtueel failliet is, is dat eveneens het geval met Ierland. Op de Irish Stock Exchange zijn de financials penny stocks geworden. Dat is volgens McWilliams volledig terecht. De aandelen van de Ierse banken zullen volgens hem zo goed als waardeloos gaan worden.