Ook het rendement op de Italiaanse staatsobligaties steeg met 3 basispunten tot 10,38%. Anderzijds ging het rendement op Ierse staatsobligaties al voor de vijfde dag op rij naar omlaag.

De 10-jarige staatsobligatie heeft nu nog een rendement van 10,38%, of 3 basispunten minder dan de dag voordien. Ierland wil Chinese beleggers aan boord halen, zo meent de Irish Independent te weten.

Het National Treasury Management Agency zou een ontmoeting tussen vertegenwoordigers van beide landen hebben gepland met de bedoeling om Ierse obligaties te verkopen aan de Chinezen.

Ook het rendement op de Italiaanse staatsobligaties steeg met 3 basispunten tot 10,38%. Anderzijds ging het rendement op Ierse staatsobligaties al voor de vijfde dag op rij naar omlaag. De 10-jarige staatsobligatie heeft nu nog een rendement van 10,38%, of 3 basispunten minder dan de dag voordien. Ierland wil Chinese beleggers aan boord halen, zo meent de Irish Independent te weten. Het National Treasury Management Agency zou een ontmoeting tussen vertegenwoordigers van beide landen hebben gepland met de bedoeling om Ierse obligaties te verkopen aan de Chinezen.