De beurzen in Zuid-Oost Azië zijn intussen wat op zoek naar hun tweede adem. De verrassend goede cijfers uit China hebben volgens professor Stefan Duchateau zeker hun uitwerking niet gemist maar de regio blijft kampen met een algemene groeivertraging die intussen ook zijn weg heeft gevonden in de ontwikkeling van de bedrijfsresultaten.

Deze evolutie hiervan moet eerst een duidelijk teken van een positieve ommekeer laten optekenen vooraleer we opnieuw een zwaar overgewicht aan deze regio zouden toekennen.

De bewuste keuze om, ondanks het recente geweld op de rentemarkten, toch een positie in emerging bonds aan te houden begint intussen zijn vruchten af te werpen. Alle andere posities in lange termijnobligaties werden geleidelijk tot een absoluut minimum teruggebracht.

De beurzen in Zuid-Oost Azië zijn intussen wat op zoek naar hun tweede adem. De verrassend goede cijfers uit China hebben volgens professor Stefan Duchateau zeker hun uitwerking niet gemist maar de regio blijft kampen met een algemene groeivertraging die intussen ook zijn weg heeft gevonden in de ontwikkeling van de bedrijfsresultaten. Deze evolutie hiervan moet eerst een duidelijk teken van een positieve ommekeer laten optekenen vooraleer we opnieuw een zwaar overgewicht aan deze regio zouden toekennen. De bewuste keuze om, ondanks het recente geweld op de rentemarkten, toch een positie in emerging bonds aan te houden begint intussen zijn vruchten af te werpen. Alle andere posities in lange termijnobligaties werden geleidelijk tot een absoluut minimum teruggebracht.