Voor de perpetuele leningen werd slechts 10% geboden. Beleggers hebben volgens Theodoor Gilissen Bankiers geen andere keus dan de stukken aan te melden, omdat

niet aangemelde stukken zullen worden afgelost voor Eur 0,01 per Eur 1000.

In totaal gaat het om Eur 2,6 mrd aan uitstaande leningen. Deze wetgeving is eerder ook gebruikt bij achtergestelde leningen van Anglo Irish. Naar verluid zal die bank geen extra kapitaal nodig

hebben.

Aan het eind van de maand zullen de resultaten van de stress test bekend gemaakt worden voor Anglo Irish, die niet meegenomen werd in de test in maart.

Bank of Ireland zal binnenkort ook met een omruil/ inkoopactie komen van achtergestelde schuld, waarbij een debt-to-equity swap tot de mogelijkheden behoort. Hiermee zou de bank volgens Theodoor Gilissen Bankiers nationalisatie kunnen voorkomen.

Voor de perpetuele leningen werd slechts 10% geboden. Beleggers hebben volgens Theodoor Gilissen Bankiers geen andere keus dan de stukken aan te melden, omdat niet aangemelde stukken zullen worden afgelost voor Eur 0,01 per Eur 1000. In totaal gaat het om Eur 2,6 mrd aan uitstaande leningen. Deze wetgeving is eerder ook gebruikt bij achtergestelde leningen van Anglo Irish. Naar verluid zal die bank geen extra kapitaal nodig hebben. Aan het eind van de maand zullen de resultaten van de stress test bekend gemaakt worden voor Anglo Irish, die niet meegenomen werd in de test in maart. Bank of Ireland zal binnenkort ook met een omruil/ inkoopactie komen van achtergestelde schuld, waarbij een debt-to-equity swap tot de mogelijkheden behoort. Hiermee zou de bank volgens Theodoor Gilissen Bankiers nationalisatie kunnen voorkomen.