De Europese Commissie, de Europese Centrale Bank (ECB) en het IMF stellen deze week het nieuwste rapport over Ierland op, waarin de laatste economische ontwikkelingen in het land zullen worden besproken. Het vorige rapport dateert van oktober vorig jaar.

Daarnaast zal het IMF deze week ook in Spanje neerstrijken, kwestie van met eigen ogen vast te stellen of de hervorming van de Spaanse bankwereld op schema zit. De IMF-mensen zullen aan tafel zitten met vertegenwoordigers van de Spaanse regering en van de banksector.

De Europese Commissie, de Europese Centrale Bank (ECB) en het IMF stellen deze week het nieuwste rapport over Ierland op, waarin de laatste economische ontwikkelingen in het land zullen worden besproken. Het vorige rapport dateert van oktober vorig jaar. Daarnaast zal het IMF deze week ook in Spanje neerstrijken, kwestie van met eigen ogen vast te stellen of de hervorming van de Spaanse bankwereld op schema zit. De IMF-mensen zullen aan tafel zitten met vertegenwoordigers van de Spaanse regering en van de banksector.