Ierland kan namelijk zijn problemen binnen twee jaar te boven komen, aldus Ross. Hij wil Education Savings Bank overname met private equity firm Carlyle en met Cardinal Group.

Na de overname wil Ross opnieuw geld in de bank investeren. Ierland heeft een zwaar besparingsprogramma doorgevoerd, waarbij onder andere de minimumlonen werden verlaagd.

De bereidheid om met de Europese Unie en het Internationaal Monetair Fonds samen te werken, toont bovendien aan dat de Ierse regering bereid is om de problemen bij de wortel aan te pakken.

Ierland kan namelijk zijn problemen binnen twee jaar te boven komen, aldus Ross. Hij wil Education Savings Bank overname met private equity firm Carlyle en met Cardinal Group. Na de overname wil Ross opnieuw geld in de bank investeren. Ierland heeft een zwaar besparingsprogramma doorgevoerd, waarbij onder andere de minimumlonen werden verlaagd. De bereidheid om met de Europese Unie en het Internationaal Monetair Fonds samen te werken, toont bovendien aan dat de Ierse regering bereid is om de problemen bij de wortel aan te pakken.