Verwacht wordt dat Ierland voor een bedrag van ongeveer 8 miljard euro aan obligaties zal proberen te verkopen, Portugal voor een bedrag van 6,60 miljard euro.

De andere Europese landen zullen samen voor een bedrag van 789 miljard euro aan obligaties veilen, 55 miljard euro minder dan vorig jaar.

Craig Veysey, head of fixed income bij Sanlam Private Investments Ltd. in Londen, waarschuwt dat de gevaren echter nog niet volledig verdwenen zijn.

De verkiezingen in Italië als in Duitsland kunnen roet in het eten strooien, de kopzorgen rond Griekenland, Spanje en Italië kunnen terugkomen.

Verwacht wordt dat Ierland voor een bedrag van ongeveer 8 miljard euro aan obligaties zal proberen te verkopen, Portugal voor een bedrag van 6,60 miljard euro. De andere Europese landen zullen samen voor een bedrag van 789 miljard euro aan obligaties veilen, 55 miljard euro minder dan vorig jaar. Craig Veysey, head of fixed income bij Sanlam Private Investments Ltd. in Londen, waarschuwt dat de gevaren echter nog niet volledig verdwenen zijn. De verkiezingen in Italië als in Duitsland kunnen roet in het eten strooien, de kopzorgen rond Griekenland, Spanje en Italië kunnen terugkomen.