Volgens heel wat analisten wordt die volledig gemanipuleerd, hoogstwaarschijnlijk door de grootbanken. Die doen er alles aan om de goudprijs naar omlaag te duwen, iets waar ze voorlopig glansrijk in slagen. Mark O'Byrne, hoofd onderzoek bij GoldCore, blijft echter geloven in het goud.

Hij plaatst een belegging in goud tegen de achtergrond van het aanslaan van ons spaargeld, een scenario waarvan hij rotsvast overtuigd is dat het zal gebeuren. Iedereen zou 5 tot 10% goud in de portefeuille moeten hebben, wie geen goed gevoel heeft bij de huidige situatie mag zelfs nog meer goud inslaan.

Volgens heel wat analisten wordt die volledig gemanipuleerd, hoogstwaarschijnlijk door de grootbanken. Die doen er alles aan om de goudprijs naar omlaag te duwen, iets waar ze voorlopig glansrijk in slagen. Mark O'Byrne, hoofd onderzoek bij GoldCore, blijft echter geloven in het goud. Hij plaatst een belegging in goud tegen de achtergrond van het aanslaan van ons spaargeld, een scenario waarvan hij rotsvast overtuigd is dat het zal gebeuren. Iedereen zou 5 tot 10% goud in de portefeuille moeten hebben, wie geen goed gevoel heeft bij de huidige situatie mag zelfs nog meer goud inslaan.