Eric Sprott, stichter en topman van Sprott Inc, blijft vasthouden aan zijn overtuiging dat de goudprijs op een bepaald moment opnieuw gaat stijgen. Iedereen verkoopt schulden en niemand wil diezelfde schulden opkopen en vroeg of laat moet dat mislopen.

Goudprijs kan met meer dan 20% stijgen

Volgens Sprott kan de goudprijs in de komende maanden met meer dan 20% stijgen tot nieuwe recordniveaus. Hij ziet namelijk geen oplossing voor de problemen waar we mee worden geconfronteerd. Tegen die achtergrond zal eerder vroeg dan laat de

goudprijs weer in focus komen.

In september van vorig jaar bereikte de goudprijs een piek op 1923,70 dollar, waarna er een correctie met bijna 20% volgde. Sprott ziet het verloren terrein weer opgehaald worden, waarna de goudprijs opnieuw kan doorstijgen richting 2000 dollar of zelfs daarboven.

Eric Sprott, stichter en topman van Sprott Inc, blijft vasthouden aan zijn overtuiging dat de goudprijs op een bepaald moment opnieuw gaat stijgen. Iedereen verkoopt schulden en niemand wil diezelfde schulden opkopen en vroeg of laat moet dat mislopen. Goudprijs kan met meer dan 20% stijgen Volgens Sprott kan de goudprijs in de komende maanden met meer dan 20% stijgen tot nieuwe recordniveaus. Hij ziet namelijk geen oplossing voor de problemen waar we mee worden geconfronteerd. Tegen die achtergrond zal eerder vroeg dan laat de goudprijs weer in focus komen. In september van vorig jaar bereikte de goudprijs een piek op 1923,70 dollar, waarna er een correctie met bijna 20% volgde. Sprott ziet het verloren terrein weer opgehaald worden, waarna de goudprijs opnieuw kan doorstijgen richting 2000 dollar of zelfs daarboven.