De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, zij het dat de verliezen binnen de perken blijven. In de komende dagen gaan nog heel wat bedrijven resultaten bekendmaken.

In Brussel houdt de BEL 20 het verlies beperkt tot zowat een half procent. Voorlopig houdt de index stand boven het niveau van 1800. KBC blijft met een verlies van ruim 5% de sterkste daler binnen de index.

Op de continumarkt valt de stijging van IBt op. Het aandeel wint bijna 15% als gevolg van overnamespeculatie. Private Equity Group Creafund II wil Eckert & Ziegler tot een overnamebod dwingen.

De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, zij het dat de verliezen binnen de perken blijven. In de komende dagen gaan nog heel wat bedrijven resultaten bekendmaken. In Brussel houdt de BEL 20 het verlies beperkt tot zowat een half procent. Voorlopig houdt de index stand boven het niveau van 1800. KBC blijft met een verlies van ruim 5% de sterkste daler binnen de index. Op de continumarkt valt de stijging van IBt op. Het aandeel wint bijna 15% als gevolg van overnamespeculatie. Private Equity Group Creafund II wil Eckert & Ziegler tot een overnamebod dwingen.