Dit centrum is het 100e medische centrum in de wereld dat kiest voor de tijdelijke brachytherapieoplossing van IBt Bebig voor de behandeling van bepaalde kankersoorten door interne bestraling.

Het Vajira Hospital in Bangkok zal deze bestralingstechnologie hoofdzakelijk gebruiken om gynaecologische, borst- en halstumoren te behandelen.

Dr. Thanatip Tantivatana, Diensthoofd van de Afdeling Radiotherapie, verklaart: "Na een grondige analyse en vergelijk van de beschikbare technologieën, hebben we gekozen voor de Multisource® HDR brachytherapy afterloader van IBt Bebig omwille van de unieke technologie gebruik makend van een geminiaturizeerde Co-60 bron en de daaraan gerelateerde efficiënte en lage patient behandeling kosten."

Dit centrum is het 100e medische centrum in de wereld dat kiest voor de tijdelijke brachytherapieoplossing van IBt Bebig voor de behandeling van bepaalde kankersoorten door interne bestraling. Het Vajira Hospital in Bangkok zal deze bestralingstechnologie hoofdzakelijk gebruiken om gynaecologische, borst- en halstumoren te behandelen. Dr. Thanatip Tantivatana, Diensthoofd van de Afdeling Radiotherapie, verklaart: "Na een grondige analyse en vergelijk van de beschikbare technologieën, hebben we gekozen voor de Multisource® HDR brachytherapy afterloader van IBt Bebig omwille van de unieke technologie gebruik makend van een geminiaturizeerde Co-60 bron en de daaraan gerelateerde efficiënte en lage patient behandeling kosten."