Het contract heeft betrekking op de levering van de beroemde IsoSeed®, een iodine-125 losse kern die een uitstekende zichtbaarheid biedt bij röntgenopnamen met hoog contrast of CT-beeldvorming en die typisch gebruikt worden voor de behandeling van prostaatkanker in een vroeg stadium.

De kankercentra die de patiënten met de IsoSeed® zullen behandelen zijn: het centrum Paul Papin in Angers; het centrum François Baclesse in Caen; het centrum Antoine Lacassagne in Nice; het centrum Paul Strauss in Strasbourg; het centrum Henri Becquerel in Rouen; en het Curie-instituut (Parijs - Saint-Cloud), waar de brachytherapie ontstond.

Deze exclusieve leveranciersovereenkomst heeft een jaarlijkse waarde die meer dan 3% van de omzet van de groep vertegenwoordigt.

Het contract heeft betrekking op de levering van de beroemde IsoSeed®, een iodine-125 losse kern die een uitstekende zichtbaarheid biedt bij röntgenopnamen met hoog contrast of CT-beeldvorming en die typisch gebruikt worden voor de behandeling van prostaatkanker in een vroeg stadium. De kankercentra die de patiënten met de IsoSeed® zullen behandelen zijn: het centrum Paul Papin in Angers; het centrum François Baclesse in Caen; het centrum Antoine Lacassagne in Nice; het centrum Paul Strauss in Strasbourg; het centrum Henri Becquerel in Rouen; en het Curie-instituut (Parijs - Saint-Cloud), waar de brachytherapie ontstond. Deze exclusieve leveranciersovereenkomst heeft een jaarlijkse waarde die meer dan 3% van de omzet van de groep vertegenwoordigt.