De koers van dit aandeel moet ruim 3% prijsgeven. Nog meer tegenwind is er voor IBM dat in reactie op de resultaten een verlies van meer dan 7% moet bekennen.

Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een winst per aandeel, waar de consensusverwachting op 3,05 dollar lag.

Ook de meeste andere bedrijfsresultaten die gisterenavond of vandaag werden bekendgemaakt vielen mee. Gisterenavond na het slot van de beurs maakten zowel Google als Microsoft tegenvallende resultaten bekend. Ook Honeywell en PepsiCo stelden met de cijfers niet teleur.

De koers van dit aandeel moet ruim 3% prijsgeven. Nog meer tegenwind is er voor IBM dat in reactie op de resultaten een verlies van meer dan 7% moet bekennen. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een winst per aandeel, waar de consensusverwachting op 3,05 dollar lag. Ook de meeste andere bedrijfsresultaten die gisterenavond of vandaag werden bekendgemaakt vielen mee. Gisterenavond na het slot van de beurs maakten zowel Google als Microsoft tegenvallende resultaten bekend. Ook Honeywell en PepsiCo stelden met de cijfers niet teleur.