De omzet bleef met ruim USD 29 miljard op hetzelfde niveau als dezelfde periode vorig jaar.

Voor dit jaar gaat de computergigant uit van een winst per aandeel van tenminste USD 16,70. Dat is ongeveer gelijk aan de gemiddelde analistenverwachting van USD 16,64 en houdt een stijging in van 10% in vergelijking met het afgelopen jaar.

De analisten van ABN Amro adviseren beleggers om aandelen van het bedrijf te kopen vanwege de stabiele resultaten over een lange periode en de verbeterde mix van zakelijke activiteiten met hogere marges, ondanks vlakke omzetgroei. De dividendgroei draagt ook bij aan het advies.

De omzet bleef met ruim USD 29 miljard op hetzelfde niveau als dezelfde periode vorig jaar. Voor dit jaar gaat de computergigant uit van een winst per aandeel van tenminste USD 16,70. Dat is ongeveer gelijk aan de gemiddelde analistenverwachting van USD 16,64 en houdt een stijging in van 10% in vergelijking met het afgelopen jaar. De analisten van ABN Amro adviseren beleggers om aandelen van het bedrijf te kopen vanwege de stabiele resultaten over een lange periode en de verbeterde mix van zakelijke activiteiten met hogere marges, ondanks vlakke omzetgroei. De dividendgroei draagt ook bij aan het advies.