Japanse aandelen in de beleggingsportefeuilles, bedoelt professor Stefan Duchateau natuurlijk. Hij moet hierbij eerlijkheidshalve toegeven enigszins vooringenomen te zijn. De winterslaap waarin de Japanse beurs zich twee decennia onderdompelde, liet menig analist wezenloos voor zich uitstaren als het Japanse aandelen betrof.

Dat gold op enkele notoire uitzondering na, zoals Toyota of Shimano ( die dan ook manifest aanwezig waren in de wereldaandelenportefeuille). Maar inmiddels is de Japanse beurs opnieuw opgeleefd. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Japanse aandelen in de beleggingsportefeuilles, bedoelt professor Stefan Duchateau natuurlijk. Hij moet hierbij eerlijkheidshalve toegeven enigszins vooringenomen te zijn. De winterslaap waarin de Japanse beurs zich twee decennia onderdompelde, liet menig analist wezenloos voor zich uitstaren als het Japanse aandelen betrof. Dat gold op enkele notoire uitzondering na, zoals Toyota of Shimano ( die dan ook manifest aanwezig waren in de wereldaandelenportefeuille). Maar inmiddels is de Japanse beurs opnieuw opgeleefd. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.