Alles staat momenteel in het teken van de kwartaalcijfers die stilaan op tempo beginnen te komen. Gisterenavond maakte IBM resultaten bekend die vrij goed worden onthaald. De verwachtingen van de analisten werden geklopt, zodat de koers van IBM ruim 1% hoger noteert.

In de financiële sector kwam Morgan Stanley met de resultaten en ook die overtroffen de verwachtingen van de analisten. In reactie op de cijfers ging de koers van het aandeel flink hoger. Het is nu uitkijken naar de cijfers van Apple die volgende dinsdag worden bekendgemaakt.

Alles staat momenteel in het teken van de kwartaalcijfers die stilaan op tempo beginnen te komen. Gisterenavond maakte IBM resultaten bekend die vrij goed worden onthaald. De verwachtingen van de analisten werden geklopt, zodat de koers van IBM ruim 1% hoger noteert. In de financiële sector kwam Morgan Stanley met de resultaten en ook die overtroffen de verwachtingen van de analisten. In reactie op de cijfers ging de koers van het aandeel flink hoger. Het is nu uitkijken naar de cijfers van Apple die volgende dinsdag worden bekendgemaakt.