Anderzijds maakte Continental op de Duitse beurs een forse sprong voorwaarts. In Parijs lieten Accor en Veolia Environment zich van hun beste zijde zien. Danone lag wat zwakker op koers.

Op de Brusselse beurs kon de BEL 20 een winst van iets meer dan 1% vasthouden, waardoor de index boven het niveau van 2100 afsloot. Fortis en KBC waren de sterkste stijgers binnen de index.

Op de brede markt profiteerde IBA van het nieuws over het Italiaans contract. Bovendien waren er enkele positieve analistenrapporten rond dit aandeel.

Anderzijds maakte Continental op de Duitse beurs een forse sprong voorwaarts. In Parijs lieten Accor en Veolia Environment zich van hun beste zijde zien. Danone lag wat zwakker op koers. Op de Brusselse beurs kon de BEL 20 een winst van iets meer dan 1% vasthouden, waardoor de index boven het niveau van 2100 afsloot. Fortis en KBC waren de sterkste stijgers binnen de index. Op de brede markt profiteerde IBA van het nieuws over het Italiaans contract. Bovendien waren er enkele positieve analistenrapporten rond dit aandeel.