Volgens de gemeenschappelijke intentieverklaring die vandaag getekend werd, zullen IBA en Eczacıbası-Monrol de handen in elkaar slaan voor de distributie en de verkoop van IBA's SPECTradiofarmaceutica voor diagnose en therapie en nieuwe moleculen in PET-radiofarmaceutica.

IBA zal Eczacıbası-Monrol inschakelen als bevoorrechte partner voor de lokale distributie van IBA's SPECTradiofarmaceutica voor diagnose en therapie en nieuwe moleculen in PET-radiofarmaceutica, en voor de verdere ontwikkeling van de nucleaire geneeskunde in de Balkan, het Midden-Oosten, Noord-
Afrika, Midden- en Oost-Europa.

Beide bedrijven zullen in deze regio's ook nauw samenwerken voor de benutting van hoge-energie-cyclotrons voor diagnose, en de productie van isotopen voor therapie.

Volgens de gemeenschappelijke intentieverklaring die vandaag getekend werd, zullen IBA en Eczacıbası-Monrol de handen in elkaar slaan voor de distributie en de verkoop van IBA's SPECTradiofarmaceutica voor diagnose en therapie en nieuwe moleculen in PET-radiofarmaceutica. IBA zal Eczacıbası-Monrol inschakelen als bevoorrechte partner voor de lokale distributie van IBA's SPECTradiofarmaceutica voor diagnose en therapie en nieuwe moleculen in PET-radiofarmaceutica, en voor de verdere ontwikkeling van de nucleaire geneeskunde in de Balkan, het Midden-Oosten, Noord- Afrika, Midden- en Oost-Europa. Beide bedrijven zullen in deze regio's ook nauw samenwerken voor de benutting van hoge-energie-cyclotrons voor diagnose, en de productie van isotopen voor therapie.