Ivan Lathouders (Bank Degroof): "In totaal zijn er nog vijf kandidaten die KBL EPB willen overnemen. Buiten de bovenvermelde twee zijn dat ook nog Julius Baer, KKR en Exor. Laatstgenoemde is het beleggingsvehikel van de familie Agnelli."

De verkoop van KBL EPB wordt begeleid door Morgan Stanley. De limietdatum om biedingen binnen te brengen is 9 april. Lathouders: "KBL EPB is samen met de IPO van CSOB één van de belangrijkste activa die KBC in de etalage heeft gezet. Volgens de pers zou de minimum biedprijs 1,50 miljard euro bedragen, hetgeen overeenstemt met de door ons geraamde 1,40 miljard euro. De verkoop van de dochter kan voor KBC 450 miljoen euro aan kernkapitaal vrijmaken. Ik handhaaf een neutraal advies voor het aandeel."

Ivan Lathouders (Bank Degroof): "In totaal zijn er nog vijf kandidaten die KBL EPB willen overnemen. Buiten de bovenvermelde twee zijn dat ook nog Julius Baer, KKR en Exor. Laatstgenoemde is het beleggingsvehikel van de familie Agnelli." De verkoop van KBL EPB wordt begeleid door Morgan Stanley. De limietdatum om biedingen binnen te brengen is 9 april. Lathouders: "KBL EPB is samen met de IPO van CSOB één van de belangrijkste activa die KBC in de etalage heeft gezet. Volgens de pers zou de minimum biedprijs 1,50 miljard euro bedragen, hetgeen overeenstemt met de door ons geraamde 1,40 miljard euro. De verkoop van de dochter kan voor KBC 450 miljoen euro aan kernkapitaal vrijmaken. Ik handhaaf een neutraal advies voor het aandeel."