Ivan Lathouders (Bank Degroof): "Delhaize maakt goede resultaten bekend en ik verwacht opnieuw sterke cijfers. Dat zal met name in België het geval zijn, voor de Verenigde Staten ben ik iets voorzichtiger."

Lathouders is koper van het aandeel Delhaize, met een koersdoel van 80 euro: "Ik reken voor het tweede kwartaal op een omzet van 5,40 miljard euro, of een stijging met 6,40% op jaarbasis. De operationele marge zou 4,82% bedragen. De nettowinst zou op 143 miljoen euro uitkomen, of 1,43 euro per aandeel."

Ivan Lathouders (Bank Degroof): "Delhaize maakt goede resultaten bekend en ik verwacht opnieuw sterke cijfers. Dat zal met name in België het geval zijn, voor de Verenigde Staten ben ik iets voorzichtiger." Lathouders is koper van het aandeel Delhaize, met een koersdoel van 80 euro: "Ik reken voor het tweede kwartaal op een omzet van 5,40 miljard euro, of een stijging met 6,40% op jaarbasis. De operationele marge zou 4,82% bedragen. De nettowinst zou op 143 miljoen euro uitkomen, of 1,43 euro per aandeel."