Ivan Lathouders (Bank Degroof): "De grote discount rechtvaardigt een adviesverhoging bij KBC Ancora. Ik heb nu een advies opbouwen, waar dat voordien maar houden was. De discount in vergelijking met de Net Asset Value was recent gestegen."

De koersevolutie bij KBC Ancora wordt uiteraard in niet onbelangrijke mate door die van KBC. Lathouders ziet geen reden waarom de koers van KBC Ancora aan een historisch hoge discount noteert: "Er is bijkomend opwaarts potentieel bij KBC Ancora en dat verklaart waarom het aandeel een advies krijgt dat boven dat van KBC zelf ligt."

Ivan Lathouders (Bank Degroof): "De grote discount rechtvaardigt een adviesverhoging bij KBC Ancora. Ik heb nu een advies opbouwen, waar dat voordien maar houden was. De discount in vergelijking met de Net Asset Value was recent gestegen." De koersevolutie bij KBC Ancora wordt uiteraard in niet onbelangrijke mate door die van KBC. Lathouders ziet geen reden waarom de koers van KBC Ancora aan een historisch hoge discount noteert: "Er is bijkomend opwaarts potentieel bij KBC Ancora en dat verklaart waarom het aandeel een advies krijgt dat boven dat van KBC zelf ligt."