Ivan Lathouders (Bank Degroof): "Ik ga uit van een onderliggende nettowinst van 441 miljoen euro. Rekening houdend met eenmalige factoren, zou er onder aan de lijn een verlies van 154 miljoen euro zijn. De consensusverwachting ligt respectievelijk op 473 miljoen euro en 67 miljoen euro."

Lathouders handhaaft een neutraal advies voor het aandeel KBC, met een koersdoel van 27 euro: "Er zijn anderzijds geen mededelingen over de verkoop van activa bij KBC verwacht. Na de zomer mag de verkoop van Centea en Fidea worden verwacht, evenals de beursintroductie van CSOB."

Ivan Lathouders (Bank Degroof): "Ik ga uit van een onderliggende nettowinst van 441 miljoen euro. Rekening houdend met eenmalige factoren, zou er onder aan de lijn een verlies van 154 miljoen euro zijn. De consensusverwachting ligt respectievelijk op 473 miljoen euro en 67 miljoen euro." Lathouders handhaaft een neutraal advies voor het aandeel KBC, met een koersdoel van 27 euro: "Er zijn anderzijds geen mededelingen over de verkoop van activa bij KBC verwacht. Na de zomer mag de verkoop van Centea en Fidea worden verwacht, evenals de beursintroductie van CSOB."