Ivan Lathouders (Bank Degroof): "Vorige week maakte Colruyt de aandeelhoudersstructuur bekend. Daarbij bleek dat er recent geen eigen aandelen meer ingekocht werden. Met 'recent' bedoelen we een periode van negen maanden. Op 11 juni was het aantal eigen aandelen in bezit hetzelfde als op 13 oktober van vorig jaar."

Lathouders heeft met de cijfers op komst een neutraal advies voor Colruyt, met een koersdoel van 200 euro: "Colruyt kan opnieuw eigen aandelen gaan inkopen, maar voorlopig hebben we in ons model daar geen rekening mee gehouden. We weten immers niet hoeveel aandelen Colruyt wil inkopen en aan welke prijs."

Ivan Lathouders (Bank Degroof): "Vorige week maakte Colruyt de aandeelhoudersstructuur bekend. Daarbij bleek dat er recent geen eigen aandelen meer ingekocht werden. Met 'recent' bedoelen we een periode van negen maanden. Op 11 juni was het aantal eigen aandelen in bezit hetzelfde als op 13 oktober van vorig jaar." Lathouders heeft met de cijfers op komst een neutraal advies voor Colruyt, met een koersdoel van 200 euro: "Colruyt kan opnieuw eigen aandelen gaan inkopen, maar voorlopig hebben we in ons model daar geen rekening mee gehouden. We weten immers niet hoeveel aandelen Colruyt wil inkopen en aan welke prijs."