De vooruitzichten voor 2010 zien er goed uit, met een verwachte groei van de bedrijfswinst tussen 7% en 10%.

Ivan Lathouders (Bank Degroof): "De operationele winst van Delhaize kwam onder onze verwachtingen en onder de consensus uit. Anderzijds lag de nettowinst wel iets boven onze verwachtingen. De EBIT over het vierde kwartaal bedroeg 223 miljoen euro, tegenover een consensus van 252 miljoen euro."

De nettowinst was met 134 miljoen euro echter duidelijk beter dan de verwachte 129 miljoen euro. Lathouders: "Bovendien klonken ook de vooruitzichten beter dan verwacht. Ik handhaaf een koopadvies voor het aandeel, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 64,50 euro."

De vooruitzichten voor 2010 zien er goed uit, met een verwachte groei van de bedrijfswinst tussen 7% en 10%. Ivan Lathouders (Bank Degroof): "De operationele winst van Delhaize kwam onder onze verwachtingen en onder de consensus uit. Anderzijds lag de nettowinst wel iets boven onze verwachtingen. De EBIT over het vierde kwartaal bedroeg 223 miljoen euro, tegenover een consensus van 252 miljoen euro." De nettowinst was met 134 miljoen euro echter duidelijk beter dan de verwachte 129 miljoen euro. Lathouders: "Bovendien klonken ook de vooruitzichten beter dan verwacht. Ik handhaaf een koopadvies voor het aandeel, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 64,50 euro."