Het enige wat de belegger te doen stond, was goud en zilver kopen en dat in zo groot mogelijke hoeveelheden. Sinds enkele weken is het in het hoekje van de hyperinflationisten echter doodstil geworden, ze zijn in de verste verte nergens meer te bespeuren.

Niet alleen de goudprijs stortte in, ook de inflatie verdwijnt in ijltempo. De hyperinflationisten staan zodoende met de mond vol tanden en zullen uit een ander vaatje moeten gaan tappen.

Welk vaatje dat zal worden, is vooralsnog onduidelijk. Mogelijk komt er op langere termijn wel (hyper)inflatie, maar dan was het in ieder geval te vroeg om daarop te anticiperen.

Het enige wat de belegger te doen stond, was goud en zilver kopen en dat in zo groot mogelijke hoeveelheden. Sinds enkele weken is het in het hoekje van de hyperinflationisten echter doodstil geworden, ze zijn in de verste verte nergens meer te bespeuren. Niet alleen de goudprijs stortte in, ook de inflatie verdwijnt in ijltempo. De hyperinflationisten staan zodoende met de mond vol tanden en zullen uit een ander vaatje moeten gaan tappen. Welk vaatje dat zal worden, is vooralsnog onduidelijk. Mogelijk komt er op langere termijn wel (hyper)inflatie, maar dan was het in ieder geval te vroeg om daarop te anticiperen.