Nieuw is dat gegeven zeker niet, want de 'hyperinflationistas' zijn al een paar jaar aan het schreeuwen over al het onheil dat ons zal overkomen.

Tot dusver bleven ze roepen in de woestijn, want de beoogde hyperinflatie wou maar niet komen. Aan die voorspelling was natuurlijk een fors hogere goudprijs gekoppeld.

Het is nu even stiller geworden in het kamp van de 'hyperinflationistas', ze staan met de mond vol tanden. Maar Zervos geeft ze anderzijds wel nog wat hoop.

De politiek van de centrale banken kan vroeg of laat tot rampen aanleiding geven, maar het heeft weinig zin om al jaren voordien te waarschuwen voor iets waar op dat moment nog geen zichtbare tekenen van zijn.

Nieuw is dat gegeven zeker niet, want de 'hyperinflationistas' zijn al een paar jaar aan het schreeuwen over al het onheil dat ons zal overkomen. Tot dusver bleven ze roepen in de woestijn, want de beoogde hyperinflatie wou maar niet komen. Aan die voorspelling was natuurlijk een fors hogere goudprijs gekoppeld. Het is nu even stiller geworden in het kamp van de 'hyperinflationistas', ze staan met de mond vol tanden. Maar Zervos geeft ze anderzijds wel nog wat hoop. De politiek van de centrale banken kan vroeg of laat tot rampen aanleiding geven, maar het heeft weinig zin om al jaren voordien te waarschuwen voor iets waar op dat moment nog geen zichtbare tekenen van zijn.