Zijn minister van Financiën George Papaconstantinou praatte tijdens het weekend op het hoofdkwartier van het IMF met topman Dominique Strauss-Kahn en met de Europese regeringsleiders.

Ook Strauss-Kahn gaf te verstaan dat er snel een oplossing uit de bus gaat komen die alle partijen kan bevredigen. Iedereen beseft de ernst van de situatie en het is wel degelijk tijd dat er wordt gehandeld.

Papaconstantinou is van mening dat er een akkoord kan komen over de hulp voor 6 mei, zodat die er op tijd komt om Griekenland toe te laten aan zijn financiële verplichtingen te voldoen.

Zijn minister van Financiën George Papaconstantinou praatte tijdens het weekend op het hoofdkwartier van het IMF met topman Dominique Strauss-Kahn en met de Europese regeringsleiders. Ook Strauss-Kahn gaf te verstaan dat er snel een oplossing uit de bus gaat komen die alle partijen kan bevredigen. Iedereen beseft de ernst van de situatie en het is wel degelijk tijd dat er wordt gehandeld. Papaconstantinou is van mening dat er een akkoord kan komen over de hulp voor 6 mei, zodat die er op tijd komt om Griekenland toe te laten aan zijn financiële verplichtingen te voldoen.