Hij is relatief positief voor de vastgoedmarkt in haar geheel, in tegenstelling tot de meeste andere analisten. Vastgoed zal in de toekomst maar goed zijn voor 5 tot 6% van de VS-economie, tegenover 10% nu.

Cramer heeft de charts van een 50-tal grote aandelen bestudeerd en stelt vast dat die allemaal op het punt staan om uit te breken. Het ISM-rapport voor dienstensector was erg positief en dat heeft de beurs vleugels gegeven.

Cramer is tenslotte van mening dat de arbeidsmarkt in de Verenigde Staten op korte of middellange termijn gaan verbeteren. Daardoor zal de werkloosheid gaan dalen, wat door de beurs positief gaat geïnterpreteerd worden.

Hij is relatief positief voor de vastgoedmarkt in haar geheel, in tegenstelling tot de meeste andere analisten. Vastgoed zal in de toekomst maar goed zijn voor 5 tot 6% van de VS-economie, tegenover 10% nu. Cramer heeft de charts van een 50-tal grote aandelen bestudeerd en stelt vast dat die allemaal op het punt staan om uit te breken. Het ISM-rapport voor dienstensector was erg positief en dat heeft de beurs vleugels gegeven. Cramer is tenslotte van mening dat de arbeidsmarkt in de Verenigde Staten op korte of middellange termijn gaan verbeteren. Daardoor zal de werkloosheid gaan dalen, wat door de beurs positief gaat geïnterpreteerd worden.