De ultieme hoop was uiteraard dat de economie weer op het juiste spoor zou worden gezet. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is de situatie echter compleet uit de hand gelopen. De Amerikaanse centrale bank is haar doel voorbijgesprongen, met een grote zeepbel tot gevolg.

De huidige zeepbel is zo groot dat we er zelfs de omvang niet van kunnen zien. Durden wijst er op dat hiermeel nogmaals wordt bevestigd dat de economie de beurs van Wall Street moet aansturen en niet omgekeerd. Het is slechts een kwestie van tijd alvorens deze zeepbel zal ontploffen.

De ultieme hoop was uiteraard dat de economie weer op het juiste spoor zou worden gezet. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is de situatie echter compleet uit de hand gelopen. De Amerikaanse centrale bank is haar doel voorbijgesprongen, met een grote zeepbel tot gevolg. De huidige zeepbel is zo groot dat we er zelfs de omvang niet van kunnen zien. Durden wijst er op dat hiermeel nogmaals wordt bevestigd dat de economie de beurs van Wall Street moet aansturen en niet omgekeerd. Het is slechts een kwestie van tijd alvorens deze zeepbel zal ontploffen.