Nicholas Skourias, hoofd investment bij Pegasus Securities in Athene, is van mening dat de problemen van zijn land snel kunnen uitzaaien naar andere landen uit de eurozone.

De huidige situatie is te vergelijken met die na het omvallen van Lehman Brothers. Iedereen panikeert en er is volgens Skourias een heleboel angst in de markt. Dat was ook zo in de herfst van 2008.

In de komende dagen kan er nog heel wat druk zijn op de financiële markten en dat zal zo blijven totdat er een oplossing is gevonden voor de problemen waar Griekenland mee worstelt.

Nicholas Skourias, hoofd investment bij Pegasus Securities in Athene, is van mening dat de problemen van zijn land snel kunnen uitzaaien naar andere landen uit de eurozone. De huidige situatie is te vergelijken met die na het omvallen van Lehman Brothers. Iedereen panikeert en er is volgens Skourias een heleboel angst in de markt. Dat was ook zo in de herfst van 2008. In de komende dagen kan er nog heel wat druk zijn op de financiële markten en dat zal zo blijven totdat er een oplossing is gevonden voor de problemen waar Griekenland mee worstelt.