Sandy Jadeja, chief market strategist bij SignalPro, gelooft dat een rally die vier jaar heeft geduurd op haar laatste benen loopt.

Hij stelt vast dat de signalen op de charts ongeveer hetzelfde patroon vertonen als tijdens de periode voorafgaande aan de instorting van de beurskoersen in 1929.

Ook de discrepantie tussen de Dow Jones en de S&P 500 is in de ogen van Jadeja een verontrustend fenomeen.

De Dow Jones heeft nieuwe records laten optekenen, de S&P 500 is daar tot dusver nog niet in geslaagd.

Volgens Jadeja mag de S&P 500 als een voorlopende indicator voor de bredere markt worden beschouwd. Lukt de doorbraak niet, dan is een forse correctie waarschijnlijk.

Sandy Jadeja, chief market strategist bij SignalPro, gelooft dat een rally die vier jaar heeft geduurd op haar laatste benen loopt. Hij stelt vast dat de signalen op de charts ongeveer hetzelfde patroon vertonen als tijdens de periode voorafgaande aan de instorting van de beurskoersen in 1929. Ook de discrepantie tussen de Dow Jones en de S&P 500 is in de ogen van Jadeja een verontrustend fenomeen. De Dow Jones heeft nieuwe records laten optekenen, de S&P 500 is daar tot dusver nog niet in geslaagd. Volgens Jadeja mag de S&P 500 als een voorlopende indicator voor de bredere markt worden beschouwd. Lukt de doorbraak niet, dan is een forse correctie waarschijnlijk.