Volgens Robin Griffiths, technisch strateeg bij Cazenove Capital, is van mening dat deze periode pas ten einde zal lopen als de kinderen van de babyboomers financieel sterk in de schoenen gaan staan.

Het zal nog minstens 10 jaar duren alvorens het zover is. Griffiths is van mening dat dit voor beleggers betekent dat de 'buy-and-hold' strategie op de beurs nog altijd niet werkt.

Beleggers mogen alleen aandelen kopen wanneer zich tussentijdse rally's voordoen, aldus Griffiths. De voorkeur gaat uit naar beurzen als de Indische en de Braziliaanse, waar wel grote winsten te realiseren vallen.

Volgens Robin Griffiths, technisch strateeg bij Cazenove Capital, is van mening dat deze periode pas ten einde zal lopen als de kinderen van de babyboomers financieel sterk in de schoenen gaan staan. Het zal nog minstens 10 jaar duren alvorens het zover is. Griffiths is van mening dat dit voor beleggers betekent dat de 'buy-and-hold' strategie op de beurs nog altijd niet werkt. Beleggers mogen alleen aandelen kopen wanneer zich tussentijdse rally's voordoen, aldus Griffiths. De voorkeur gaat uit naar beurzen als de Indische en de Braziliaanse, waar wel grote winsten te realiseren vallen.