De huidige bull market slaat iedereen met verstomming, zowel door haar omvang als door haar lange duurtijd. Nooit eerder in de geschiedenis van Wall Street zijn de koersen over zo'n lange periode zo sterk gescheven. Maar steeds meer analisten waarschuwen dat de hausse op schone schijn is gebaseerd.

Binnen enkele jaren zal iedere belegger zich vertwijfeld afvragen hoe het in hemelsnaam mogelijk was dat hij zich zoveel zand in de ogen liet strooien. Op dat moment zal de beurs van Wall Street namelijk uitgeteld in de touwen liggen, uitgeteld door de illusie van een hausse die achteraf op los zand bleek te berusten.

De huidige bull market slaat iedereen met verstomming, zowel door haar omvang als door haar lange duurtijd. Nooit eerder in de geschiedenis van Wall Street zijn de koersen over zo'n lange periode zo sterk gescheven. Maar steeds meer analisten waarschuwen dat de hausse op schone schijn is gebaseerd. Binnen enkele jaren zal iedere belegger zich vertwijfeld afvragen hoe het in hemelsnaam mogelijk was dat hij zich zoveel zand in de ogen liet strooien. Op dat moment zal de beurs van Wall Street namelijk uitgeteld in de touwen liggen, uitgeteld door de illusie van een hausse die achteraf op los zand bleek te berusten.