De krant geeft bronnen niet aan, meent te weten dat die bronnen betrouwbaar zijn. HSBC zou één van de vijf kandidaten zijn die betrokken worden in de veiling. Onder andere ook DBS, een Singaporees investment fonds en Julius Baer zijn kandidaat.

Binnen de 10 dagen zal de naam van de voorkeurkandidaat bekendmaken, zo weet de krant nog te melden. ING heeft zijn de private banking activiteiten in Zwitserland en Azië verkopen om de Nederlandse staat terug te betalen voor de ontvangen steun. Het is niet duidelijk of HSCB zowel in Azië als in Zwitserland geïnteresseerd is.

De krant geeft bronnen niet aan, meent te weten dat die bronnen betrouwbaar zijn. HSBC zou één van de vijf kandidaten zijn die betrokken worden in de veiling. Onder andere ook DBS, een Singaporees investment fonds en Julius Baer zijn kandidaat. Binnen de 10 dagen zal de naam van de voorkeurkandidaat bekendmaken, zo weet de krant nog te melden. ING heeft zijn de private banking activiteiten in Zwitserland en Azië verkopen om de Nederlandse staat terug te betalen voor de ontvangen steun. Het is niet duidelijk of HSCB zowel in Azië als in Zwitserland geïnteresseerd is.