Naar aanleiding van de downgrading beklemtoonde Bank Degroof dat deze niets te doen had met de kwaliteit van de resultaten over het eerste halfjaar die Compagnie du Bois Sauvage had bekendgemaakt. Deze resultaten waren zelfs iets beter dan verwacht.

Onzekerheid over het toekomstig management

De downgrading heeft wel te maken met de toegenomen onzekerheid over het toekomstig management van de holding Compagnie du Bois Sauvage.

Dit wordt door de analisten van Bank Degroof in een uitgebreide nota uitgelegd, die nota was bovendien voorzien van een aangepast SOTP model.

Een week na de neerwaartse aanpassing van zowel advies als koersdoel zijn de analisten van Bank Degroof van mening dat de ingreep volledig gerechtvaardigd was. Compagnie du Bois Sauvage krijgt dus nog steeds een neutraal advise en daaraan gekoppeld een koersdoel van 175 euro.

Naar aanleiding van de downgrading beklemtoonde Bank Degroof dat deze niets te doen had met de kwaliteit van de resultaten over het eerste halfjaar die Compagnie du Bois Sauvage had bekendgemaakt. Deze resultaten waren zelfs iets beter dan verwacht. Onzekerheid over het toekomstig managementDe downgrading heeft wel te maken met de toegenomen onzekerheid over het toekomstig management van de holding Compagnie du Bois Sauvage. Dit wordt door de analisten van Bank Degroof in een uitgebreide nota uitgelegd, die nota was bovendien voorzien van een aangepast SOTP model. Een week na de neerwaartse aanpassing van zowel advies als koersdoel zijn de analisten van Bank Degroof van mening dat de ingreep volledig gerechtvaardigd was. Compagnie du Bois Sauvage krijgt dus nog steeds een neutraal advise en daaraan gekoppeld een koersdoel van 175 euro.